Meander ziekenhuis Unimar tegelwerken
Compleet in tegelwerken

Nieuwsarchief

Werk in uitvoering - Nieuw onderkomen Peugeot-dealer

September 2014 is de eerste paal geslagen voor een nieuw onderkomen van Peugeot-dealer Hans Lammers. Het nieuwe bedrijfspand verrijst aan de Goudse Schouw in Alphen aan den Rijn en wordt gerealiseerd door bouwbedrijf R.A. van Leeuwen. Unimar tegelwerken verzorgt het wand- en vloertegelwerk. 
Peugeot garage Lammers Unimar.JPG 

lees meer >>

Team Fried van de Laar etappeverslagen Dakar 2015

Op 4 januari 2015 is Fried van de Laar samen met monteur Jan van de Laar en navigator Ben van de Laar begonnen aan de Dakar Rally in Zuid-Amerika. Unimar sponsort team Fried van de Laar. 

Unimar Fried van de Laar racing (Mobile) 

lees meer >>

Team Frits van Eerd etappeverslagen Dakar 2015

Op 4 januari 2015 is Frits van Eerd samen met navigator Charly Gotlib en monteur Peter Vervoort begonnen aan de Dakar Rally in Zuid-Amerika. Unimar sponsort het team Frits van Eerd. 


Dakar 2015 Frits van Eerd_1 (Mobile) 

lees meer >>

Unimar sponsort Dakar teams

Unimar tegelwerken is ook dit jaar weer sponsor van 2 teams: Fried van de Laar en Frits van Eerd. Wij wensen beide teams veel succes!

Dakar 2015 collage

lees meer >>

Houtlook tegels voor Store Eleven

De uitstraling van een houten vloer, maar het gemak van een keramische tegel. U hoeft uw vloer niet meer te schuren, de houtlook tegels zijn slijt- en krasvast, u kunt ze gebruiken in "natte ruimtes" en ze zijn perfect te combineren met vloerverwarming. De houtlook tegels zijn beschikbaar in diverse maten en kleuren.

Store Eleven_2 

 

lees meer >>

Stadskantoor Delft in uitvoering

Unimar tegelwerken heeft opdracht gekregen voor het leveren en aanbrengen van keramische vloer- en wandtegels in het nieuwe stadskantoor in Delft. 

Unimar Stadskantoor Delft mozaiek in uitvoering

lees meer >>

BMW MINI in uitvoering

Unimar tegelwerken heeft opdracht gekregen voor het leveren en aanbrengen van keramische vloer- en wandtegels (ca. 8.000 vierkante meter) in de nieuw te bouwen vestiging van BMW MINI.

Unimar Tegelwerken BMW Mini Amsterdam (Mobile).JPG

lees meer >>

World of Food geopend

De afgelopen weken heeft de Dekamarkt in Beverwijk een volledige metamorfose ondergaan. De winkel is niet alleen uitgebreid van 3500 naar 4100 vierkante meter, maar ook voorzien van verschillende vernieuwende versafdelingen. 

lees meer >>

Eerste Versmarkt Hoogvliet geopend

Hoogvliet heeft de eerste Versmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht geopend. De winkel biedt alles voor lunch, diner en ontbijt. Klanten kunnen hun overige dkw-items bestellen in de websupermarkt van de quality-discounter. Desnoods ook ín de winkel.

lees meer >>

Hoofdvestiging: BMW - MINI – Amsterdam

Unimar tegelwerken heeft opdracht gekregen voor het leveren en aanbrengen van keramische vloer- en wandtegels (ca. 8.000 m²) in de nieuw te bouwen hoofdvestiging van BMW MINI.  

Amsterdam_BMW-Mini_1_afb_2 (230 x 214) (230 x 172) (200 x 150) 
Afbeelding: Mies architectuur 

lees meer >>

Nieuwbouw Stadskantoor en stationshal Delft

Unimar tegelwerken heeft opdracht gekregen voor het leveren en aanbrengen van keramische vloer- en wandtegels in het nieuwe stadskantoor in Delft. 

Stadskantoor Delft Mecanoo_1 (200 x 184)


Afbeelding: Mecanoo architecten

lees meer >>

Renovatie Haga Ziekenhuis Den Haag

Diverse afdelingen van het Haga Ziekenhuis zijn onlangs gerenoveerd. Unimar Tegelwerken heeft het complete (onder)vloer- en wandtegelwerk verzorgd voor de toiletten van de Huisartsenpost, de Eerste Hulp op de begane grond en de sanitaire ruimtes op de verdiepingen 1, 2 en 7 t/m 13. 

haga ziekenhuis serie 2 (5).JPG (150 x 201)

lees meer >>

Team Frits van Eerd

Op 5 januari 2014 is Frits van Eerd samen met navigator Charly Gotlib en monteur Peter Vervoort begonnen aan de Dakar Rally in Zuid-Amerika. Unimar sponsort het team Frits van Eerd. 

lees meer >>

Team Fried van der Laar Racing

Unimar sponsort ook het Team Fried van de Laar Racing. Interview na etappe 2 op RTL 7. 

lees meer >>

Verbouwing Louwman museum te Raamsdonksveer

Op 3 juli jl. is Unimar gestart met de verbouwing van het Louwman museum te Raamsdonksveer. 

lees meer >>

Mosa Murals

Mosa Murals is een uniek en vernieuwend concept voor keramische wanden.

lees meer >>

we werken o.a. voor