Meander ziekenhuis Unimar tegelwerken
Compleet in tegelwerken

Unimar gebruikt eco-vriendelijke tegellijmen en mortels van KeraKoll

KeraKoll is ‘s werelds grootste fabrikant van eco-vriendelijke lijmen, voegen, egalisatiemiddelen etc. Alle gecertificeerde producten van KeraKoll zijn ontwikkeld om een gezonder leef- en woonklimaat te creëren (vermindering van Sick Building Syndrome), het milieu, de gezondheid van de tegelzetters en de bewoners zo minimaal mogelijk te belasten. ICA Import te Beneden Leeuwen is met ingang van 3 september 2012 de exclusieve distributeur in Nederland van alle eco-vriendelijke producten van KeraKoll GreenBuilding. Deze producten worden op de markt gebracht onder het productlabel: ICA GreenBuilding.

Unimar kiest voor de eco-vriendelijke producten van KeraKoll, die niet alleen goed zijn voor de gezondheid en het milieu, maar ook nog eens extra unieke eigenschappen hebben. Fugalite Eco behoort tot één van deze producten. Dit 2-componenten voegmiddel is antivlek, bacterie- en schimmelwerend. Fugalite Eco verkleurt niet wanneer het in aanraking komt met water en andere vloeistoffen. Het voegmiddel is zeer eenvoudig en vooral snel aan te brengen en kan direct na het verwerken met koud water worden gereinigd. Naast Fugalite Eco kiest Unimar ook bewust voor het gebruiken van de gecertificeerde Idrobuild Eco 4mm. Dit is de oplossing voor het verminderen van het loopgeluid in winkels en kantoren.
Idrobuild Eco is een ontkoppelingsplaat van breukvaste synthetische vezels die zorgt voor geluidsisolatie en het reduceren van het loopgeluid. Indien de juiste verwerking wordt toegepast in combinatie met de H40 lijm scheelt dit zelfs 10 decibel.

Een schoner, gezonder en beter binnenshuis leefklimaat begint bij ICA GreenBuilding met producten van Kerakoll GreenBuilding. Kijk voor meer informatie op www.icagreenbuilding.nl

 

 KERAKOLL_FUGALITE

we werken o.a. voor